maandag 4 januari 2010

Innovatieve techniek winnaar basketbaldag!!!!!

In een tjokvolle sporthal De Doelen in Breda werd er weer hevig gestreden voor de felbegeerde prijs; eeuwige roem aan de wand van kampioenen nabij de gymzalen op school.

Er werd hevig gestreden in 3 poules (A-poule, B-poule en een dames poule) waarbij de regelkennis van de scheidsrechters regelmatig werd getest. Gedurende de dag werden eerst de poulewedstrijden gespeeld alvorens de finalewedstrijden begonnen.


Bij de dames hebben de Eiffeltowers gewonnen (mede door een overwinning met 20 punten verschil). In de B-poule was de finale bloedstollend. Vrije worpen moesten eraan te pas komen om een beslissing te forceren en zelfs toen iedereen 1x had gegooid was de stand nog gelijk. In de knock-out fase ging echter de San Antonio Spurs (=Inno en Consumptief mix) als winnaar in de boeken en bleven de Houston Rockets (= SDV team) teleurgesteld achter.


De finale van de A-poule was er ook sprake van een bloedstollende finale. In de laatste minuut maakte Orlando Magic (team van Innovatieve Techniek) echter het verschil tegen de Chicago Bulls (team SDV). Dit leverde naast een plekje in The Wall of Fame ook een wedstrijd op tegen de docenten. Na een goede start (2-6 voorsprong) legde Orlando Magic echter wel het loodje tegen de docenten. De uiteindelijke stand was 24-12 voor de docenten (die wel goed gebruik hadden gemaakt van de kwaliteiten van hun stagiaires….).


Benieuwd of de docenten volgend jaar zonder hun stagiaires ook een kans maken………..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten